неділя, 20 травня 2012 13:22

Цукерберг одружився з подругою по університету

Засновник найбільшої в світі соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг одружився зі своєю подругою Прісциллою Чан, повідомляє AP.

Як відзначає агентство, подія сталася в суботу, після чого Цукерберг змінив статус "сімейний стан" на своїй сторінці в соціальній мережі на "одружений".

Агентство повідомляє, що молодій дружині 27 років і в минулий понеділок вона закінчила медичний факультет університету Каліфорнії. В цей же день Цукербергу виповнилося 28 років.

Молодята познайомилися в Гарвардському університеті, де навчався Цукерберг, і до реєстрації шлюбу зустрічалися протягом дев'яти років.

Весілля молодята відзначили в будинку Цукерберга в Пало-Альто в присутності не більше сотні гостей. Запрошені не знали, що приїхали на весілля, вони думали, що будуть відзначати закінчення навчання Чан в університеті Каліфорнії.

Соціальна мережа Facebook було запущено 4 лютого 2004 року. Спочатку глава Facebook Марк Цукерберг створював дану соціальну мережу як мережу, що об'єднує студентів Гарварда. Однак у даний момент Facebook є найбільшою в світі соціальною мережею, учасниками якої є понад 845 мільйонів людей, передає РИА "Новости".

Нагадаємо, за день до весілля почалися торги акціями Facebook на біржі Nasdaq. Всього за день було продано 421,2 мільйона акцій, до закриття біржі ціна одного цінного паперу склала 38,23 долара, тобто всього на 23 цента вище ціни розміщення. Цукерберг, який володіє 56 відсотками голосуючих акцій соціальної мережі, залишається її найбільшим акціонером.

Зараз ви читаєте новину «Цукерберг одружився з подругою по університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі