четвер, 04 серпня 2011 19:26

Цукерберг очолив рейтинг найгірше одягнених мешканців Кремнієвої долини

Цукерберг очолив рейтинг найгірше одягнених мешканців Кремнієвої долини

Засновник Facebook Марк Цукерберг очолив рейтинг жителів Кремнієвої долини, які без смаку одягаються. Список мешканців краю, які найгірше одягаються, склав чоловічий журнал GQ.

Рейтинг опублікований на офіційному сайті видання. Автори антирейтингу особливо підкреслили любов Цукерберга до поєднання класичних піджаків і краваток з джинсами. На думку модних критиків GQ, засновнику соціальної мережі варто звернути увагу на той факт, що джинси бувають маленьких розмірів і що існують повноцінні класичні костюми. Також GQ нагадує, що стиль Марка став натхненням для створення фешн-лінії, яка "на щастя, не продає нічого з того, що можна назвати одягом".

На другому місці антирейтингу опинився глава корпорації Apple Стів Джобс. Його основним "модним гріхом" названа одноманітність у виборі одягу. Зокрема, мова йде про чорну водолазку, джинси та кросівки. Як вважає журнал, таку стилістичну "друкарську помилку" не може виправити ніяка автозаміна.

Третє місце списку найгірше одягнених мешканців Кремнієвої долини дісталося засновникові корпорації Microsoft Біллу Ґейтсу. Його GQ назвав Гаррі Поттером, який нарешті закінчив школу магії. Журнал зазначає, що Гейтс, який може собі дозволити костюми від Armani, віддає перевагу вбранням в стилі випускників приватних шкіл і формує гардероб з різнокольорових джемперів з V-подібним вирізом.

Нагадаємо, відсутність смаку у Цукерберга вже не раз засуджувалося модними критиками. Так, в 2010 році голова Facebook потрапив на третє місце списку найгірше одягнених знаменитостей за версією журналу Esquire.

Зараз ви читаєте новину «Цукерберг очолив рейтинг найгірше одягнених мешканців Кремнієвої долини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі