четвер, 30 вересня 2021 16:40

"Чому до нас з Надею пристали?" – Дантес зізнався, що його дратують питання про дітей
5

Виконавець 33-річний Володимир Дантес поділився, чому в них зі співачкою 31-річною Надією Дорофєєвою немає дітей.

Він відверто розповів, що його дратує, коли знайомі та підписники в Instagram постійно запитують, коли ж вони з коханою матимуть дітей. Артист зізнався на YouTube-каналі BonsTV, що більшість цікавиться не особистим щастям пари.

"Ті, хто ставлять це питання, вони ж не цікавляться нашим щастям. Їм же просто цікаво, хто ж у нас вийде: хлопчик, дівчинка, єдиноріг", – сказав співак.

Дантес зазначив, що після того, як вони повідомлять про вагітність Дорофєєвої, користувачі Instagram можуть почати від них відписуватися.

Володимир Дантес зізнався, що його дратують питання про дітей
Фото: instagram.com/vladimirdantes
Артисти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес у серпні відзначили 10-ту річницю стосунків
Володимир Дантес і Надя Дорфєєва досі не мають дітей
Артисти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес у серпні відзначили 10-ту річницю стосунків
Володимир Дантес і Надя Дорфєєва досі не мають дітей

"У нас чому досі немає дітей? Тому що немає жодного запиту на рекламу дитячої продукції. Немає передоплати – немає зачаття", – пожартував чоловік.

Також співак незадоволений і тим, що з цим питанням найчастіше звертаються до їхньої пари. Як приклад, він навів ще одне зіркове подружжя – Потапа і Настю Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість років у шлюбі: Дмитро й Ірина Монатики поділилися архівними фото

"Не розумію, чому до нас всі пристали з Надею? Чомусь від Потапа з Настею нічого не чекають. "Потопята" на*уй нікому не потрібні", – додав Дантес.

Артисти Надя Дорофєєва та Володимир Дантес у серпні відзначили 10-ту річницю стосунків. З цієї нагоди виконавець презентував чуттєву відеороботу на пісню "Девочка". Він випустив кліп, у якому показав архівні кадри з дружиною.

Зараз ви читаєте новину «"Чому до нас з Надею пристали?" – Дантес зізнався, що його дратують питання про дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі