четвер, 11 квітня 2024 09:02

"Чекає операція" - суддя "Танцюють всі" страждає на важку хворобу
3

Раду Поклітару
Фото: radupoklitaru_official_page
Раду Поклітару
Раду Поклітару

Український хореограф, суддя шоу "Танцюють всі" та балетмейстер Раду Поклітару зізнався, що страждає на серйозну хворобу.

У проєкті "Наодинці" артист розповів, що тривалий час лікувався медикаментозно, але все ж зважився на операцію.

"Це одне із найпоширеніших захворювань. Це коксартроз - ураження кульшового суглоба. І я з усвідомленням цього діагнозу живу вже чотири роки. А із хворобою насправді живу довше. З одного боку, це наслідки моєї 48-річної діяльності в балеті, а з іншого - це можуть бути люди, які ніколи не були в балетному залі і на балеті і від цього все одно страждають. Це все вирішується. На жаль, хірургічним шляхом. Але в цьому немає нічого страшного", - поділився Поклітару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші не пахнуть: українці відреагували на розваги Потапа в Барселоні

Додав, що довго наважувався на операцію.

"Це не дає мені можливості працювати, але я можу ходити й іноді навіть трохи бігати. Проте враховуючи, що професія хореографа висуває підвищені вимоги до мобільності та рухового апарату, тому доведеться змінювати. І буду як новенький", - підсумував хореограф.

Українська співачка Лідія Скорубська, більш відома як Lida Lee, страждає від алкогольної залежності. Зірка зараз перебуває у реабілітаційному центрі.

Зараз ви читаєте новину «"Чекає операція" - суддя "Танцюють всі" страждає на важку хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі