понеділок, 24 вересня 2018 16:33

Це патологічне ожиріння: журналіст написав листа найбільшій моделі планети
16

Тесс Холлідей

Відомий журналіст Пірс Морган написав відкритого листа моделі plus-size Тесс Холлідей.

Репортер наголошує, що Тесс подає нездоровий приклад молодому поколінню і має схуднути.

Автор закликає її родину відкрити їй очі на справжній хід справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбажаніша жінка у сексуальному бікіні влаштувала пристрасні поцілунки з Бібером

"Ми не знайомі, і взагалі до минулого тижня я не чув про тебе, - починає свій лист Морган, - а потім ти з'явилась на обкладинці журналу Cosmopolitan у зеленому купальнику і послала повітряний поцілунок під заголовком: "Крик супермоделі! Тесс Холлідей хоче, щоб хейтери поцілували її у дупу".

Далі Морган наголошує, що Тесс страждає на небезпечне ожиріння і запевняє, що він не хоче її образити, але медицина на його боці.

"Це вб'є тебе. Cosmopolitan надав тобі трон і назвав рольовою моделлю для інших, що ти щира і та "кого потребує мода", тому що ти не підпадаєш під модні стандарти, які диктує суспільство - все це нонсенс. Твого розміру, як і нульових об'ємів люди повинні уникати, тому що це не здорово.

Морган наголошує, що не вірить Тесс, що вона щаслива, адже це не може бути правдою. Просто модель потрапила у спіраль слави та грошей, які змушують її виправдовувати своє патологічне ожиріння.

"Ти маєш обкладинку Cosmo та ефіри на телебаченні, але лише, тому що маєш ожиріння.

Ти ж знаєш це у глибині душі? Редактори платять великі гроші, щоб гламуризовати патологічне ожиріння, цинічно експлуатуючи тебе, - говорить Морган і запевняє, що теж не ідеальний і має проблеми з вагою, але при цьому ходить 3 рази на тиждень у спортзал та слідкує, що п'є та їсть, - І коли я бачу себе повного на фото, я не радію цьому, як ти, а я в шоці. Втратити вагу непросто, але перший крок - справжня щирість. У Великій Британії є політик Том Вотсон, який схуд минулого року лише переставши вживати цукор, хліб, сир, пиво та інші схожі продукти, але додав у спортзалі. Після того, як йому діагностували діабет другого типу. Лише після цього драматичного вироку, він змінив свій образ життя. Він говорить, що перші кілька років жив у запереченні, але пізніше почав тренуватися і тепер щасливий, що може проводити активно час зі своїми дітьми, прокидається більш щасливим та зі світлими думками. Я йому вірю. І ти маєш повірити йому теж, а не тим, хто тебе спрямовує. Найголовніше, Тесс, перестань собі брехати. У тебе двоє синів, одному з яких 13 років, а іншому - 2. Вони потребують живої та здорової мами. Вибач за жорстокість, але час тобі відкрити очі на це".

 

"Ти написала мені у Twitter, що я одержимий тобою. Але я люблю жінок всіх розмірів, і тобою я не одержимий, я хвилююсь за тебе. Я занепокоєний твоєю думкою та я думаю, що твоє життя у небезпеці, якщо ти продовжиш йти цієї дорогою. Якщо твої друзі говорять тобі, що ти у розкішній формі, я раджу тобі піти від таких друзів. Справжні друзі скажуть тобі теж, що і я. Найбільш надихаюча річ, яку ти зробиш, це почнеш втрачати вагу, а не набирати її, -запевняє Морган і додає, - я буду першим, хто буде святкувати це, якщо тобі вдасться це".

Нещодавно Тесс знялася для журналу Cosmopolitan. Її поява на обкладинці стала справжньою сенсацією, адже глянець вкрай рідко робить своїми головними героїнями представниць категорії plus-size.

Зараз ви читаєте новину «Це патологічне ожиріння: журналіст написав листа найбільшій моделі планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі