понеділок, 27 травня 2019 08:32

"Часто розсовуєте ноги" - Лобода збурила мережу новим фото

"Часто розсовуєте ноги" - Лобода збурила мережу новим фото
Українська співачка Світлана Лобода похвалилася російськими нагородами. Фото - instagram.com/lobodaofficial

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка працює в Росії, збурила мережу новим фото. На ньому вона одягнута в костюмі із блискітками та широким декольте. Образ доповнила капелюхом із широкими полями та темними окулярами.

На знімку зірка сидить, широко розставивши ноги. На колінах тримає премії-статуетки. Так похизувалася нагородами від російського телеканалу IX RU.TV, який преміював її як найкращу співачку року. А також судді відзначили її саундтрек "Лети" для фільму "Гоголь. Вій".

"Дякую за премії, дякую за любов, дякую за те, що позаду так багато всього, а мені ще здається, що все тільки починається", - підписала вона кадри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лобода показала дитину Тілля Лінденмана

Знімки і викликали неоднозначну реакцію підписників співачки. Багато хто з шанувальників Світлани дорікнули її за вульгарність, тягу до "запозичення" чужих образів та зазначили, що це вже перебір.

"Я помітив Ви часто розсовуєте ноги на фото! Із чим це пов'язано?", "Тільки наряд жахливий... І цей парик. Вибачте, Світлана Сергіївна", "Як це образ Карді Бі сплагіатити?", "Образ Карді Бі, тільки у неї замість висульок – годинник", "Світлана плавно перевтілюється на фріка! Поверніть легкий жіночий образ", "Перебір", "Жахливе фото", "Залиш хоч трохи себе. Вистачить косити, невідомо під кого!", - пишуть у коментарях.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LOBODA (@lobodaofficial)

Нещодавно Світлана Лобода поділилася з шанувальниками спокусливим знімком, який відразу розкритикували в мережі. На ньому вона позувала в бежевому строгому костюмі з розстебнутим піджаком, під яким - чорний бюстгальтер.

Зараз ви читаєте новину «"Часто розсовуєте ноги" - Лобода збурила мережу новим фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі