четвер, 17 лютого 2022 15:54

Екскохана Джеджули розкрила, як живе і на чому заробляє в декреті: "Чоловік пішов у загул"
5

Колишня дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус заявила, що після гучного розлучення 2021 року чоловік їй не допомагає фінансово. Жінка зараз у декреті, виховує доньку.

Ведучий бачиться з донькою у відведені для цього дні. Про це Леус розказала у програмі "ЖВЛ".

"Вівторок, четвер, субота навіть. Але я гадаю, не надовго вистачить його. Він то забуває забрати, то забуває написати. То в нього робота – візьми няньку. І, зрозуміло, що я скасовую, як завжди, всі свої плани і сиджу з дитиною. Він зараз більше зайнятий собою, своїм особистим життям, ніж дитиною. Він же одразу в загули пішов. По всіх жінках, яким себе не шкода, він по всіх стрибає", - поскаржилась жінка.

Її екс подав до суду на блогерку. Джеджула хоче, аби Леус публічно вибачилась перед ним за наклеп про рукоприкладство. Крім цього вимагає моральну компенсацію у розмірі однієї гривні.

Після народження доньки, Юлія Леус з'їхала від чоловіка
Фото: instagram.com/djedjula
Після народження доньки, Юлія Леус з'їхала від чоловіка
Після народження доньки, Юлія Леус з'їхала від чоловіка
Після народження доньки, Юлія Леус з'їхала від чоловіка
Після народження доньки, Юлія Леус з'їхала від чоловіка

Та Леус подала зустрічну заяву на матеріальне забезпечення, оскільки, за її словами, Джеджула не допомагає їй фінансово.

"Оскільки батько зобов'язаний утримувати матір дитини до трьох років. Я взагалі у декреті. Він навіть не питає, як я живу, за що. Як я за квартиру розрахуюсь. Він же не питає, де я це беру", - поділилася жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній Меґан Фокс вп'яте стане батьком: фото його вагітної обраниці

Зараз Леус заробляє на життя в Instagram. Блогерка активно розвиває сторінку і має близько 200 тис. фолловерів.

"Звичайно, хотілося б більше. Але мені вистачає цих грошей на їжу, на годування малечі, для життя свого мені вистачає. У нього був план вижити: я переїжджаю до Хмельницького і потім бідний, нещасний чоловік сидітиме в Instagram та говоритиме: "Від мене дитину відвезли". А тут, блін, трохи не склалося", - зазначила інфлюенсерка.

Український шоумен Андрій Джеджула відмовився від сексу. Однак це тільки тимчасово, бо зовсім відмовитися від цього задоволення він не може, поділився він з підписниками в Instagram. За його словами, він шалено любить процес, а до целібату прийшов спершу несвідомо. Мабуть, через сварку з дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Екскохана Джеджули розкрила, як живе і на чому заробляє в декреті: "Чоловік пішов у загул"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі