четвер, 19 вересня 2024 17:17

Колишня Кличка налякала фанів нездоровим виглядом: жінку підозрюють у наркозалежності
3

Гайден Панеттьєрі
Фото: instagram.com/people
Гайден Панеттьєрі
Гайден Панеттьєрі

Екснаречена боксера Володимира Кличка - американська акторка Гайден Панеттьєрі - спантеличила мережу зовнішнім виглядом.

Зірка дала інтерв'ю виданню People, у якому розповідала про смерть брата. Поговорила й про дев'ятирічну доньку від спортсмена - Каю Євдокію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня дружина мера Києва ефектно вийшла на публіку в Гамбурзі

Прихильники помітили зміни в поведінці жінки. Вона мала невиразне мовлення, скляні очі та розсіяний погляд. Фани зазначили, що можливо у акторки, яка мала проблеми зі зловживанням наркотиків та алкоголю, стався рецидив.

Пізніше видання Page Six звернулося до представників Панеттьєрі за поясненнями. Менеджери відповіли, що знаменитість не вживає наркотичних речовин. А в інтерв'ю їй було болісно говорити про втрату брата.

Володимир Кличко і Гайден Панеттьєрі почали зустрічатися у 2010-му. Після двох років спільного життя пара повідомила про розрив, залишившись друзями. Але наприкінці березня 2013 папараці вдалось зняти "гарячий" поцілунок Гайден і Володимира під час перебування на баскетбольному матчі в Маямі. Невдовзі пара повідомила про заручини.

2014 року у Гайден та Кличка народилась донька Кая Євдокія. Влітку 2018 Панеттьєрі помітили на побаченні з таємничим незнайомцем. Наступного ранку офіційний представник Володимира та Гайден повідомив, що після дев'яти років стосунків пара вирішила розлучитися.

Зараз ви читаєте новину «Колишня Кличка налякала фанів нездоровим виглядом: жінку підозрюють у наркозалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі