четвер, 02 березня 2017 16:40

"Бумбокс" презентував пісню про силіконову красу

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Бумбокс презентував трек "Колишня" з майбутнього EP "Голий Король".

"Колишня"- це не тільки розмова о третій годині ночі з тишею з того боку телефонної слухавки. Це ще і риторика на тему жіночої краси в тому вигляді, в якому її сприймає сучасна культура. У світі худих і молодих, відомих і не дуже, щось пішло не так. Поняття жіночої і чоловічої краси загубилося в силіконово-ботоксних джунглях. Про це "Колишня" - мікс з джанглу, блюзу і нової рок-музики. Ми зробили цю пісню дуже швидко, думаю, на все витратили пару днів і в цьому, безумовно, заслуга Павла Литвиненка, саундпродюсера синглу "Голий Король" і нашого клавішника. Незважаючи на те, що пісня писалася легко, на мій погляд вийшла одна з найсерйозніших пісень в арсеналі Бумбоксу, наскільки, звичайно, популярна музика може бути серйозною.", - сказав Андрій Хливнюк про пісню "Колишня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому кліпі музиканти "Бумбокс" катаються на гітарах та "качають" Палац спорту

Цього року Бумбокс виступить на сольних концертах і на фестивалях Atlas Weekend, Бандерштат, Mainstage, Iмпульс-фест та інших.

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" презентував пісню про силіконову красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі