вівторок, 04 лютого 2020 16:03

Булінг, побої та анорексія: акторка серіалу "Школа" розповіла про своє життя

Булінг, побої та анорексія: акторка серіалу "Школа" розповіла про своє життя
Через хлопця Ліза Василенко перестала спілкуватися з подругами і батьками. Фото:shkola.ukrfilm.tv

Акторка Ліза Василенко, яка зіграла роль Лоли в серіалі "Школа", поділилась, які проблеми їй доводилось вирішувати в житті.

21-річна дівчина постраждала від булінгу, побоїв, анорексії і нерозуміння батьків. Про це вона розповіла у програмі "Життя відомих людей" на 1+1.

Ліза Василенко народилась у Дніпрі, займалася малюванням та мріяла бути дизайнером, вивчала англійську з 3 років і була відмінницею у школі. Після 9-го класу перейшла до так званої мажорної школи. Там почалися неприємності з однокласниками - і Ліза стала жертвою цькування.
"Мене били у школі, штовхали, глумилися. Батькам розповісти не могла, бо тато постійно був на роботі, а з мамою поговорити я так і не наважилась", - каже Ліза Василенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немов повія" - зірку серіалу "Школа" розкритикували за оголені груди

У школі майбутня акторка розпочала кар'єру моделі. Вона ходила на різноманітні кастинги, і їй вдалося попрацювати в Японії та Кореї. Повернувшись в Україну, на випускному вечорі, дівчина зустріла своє кохання. Перші 2 місяці стосунків були казковими.

"Потім він почав казати мені, що я негарна, противна, потвора. Якось ми йшли вулицею, і він сказав мені, що я маю бути йому вдячна за те, що він мене не б'є. За кілька тижнів почав душити, змушував займатись із ним сексом".

Через хлопця Ліза Василенко перестала спілкуватися з подругами і батьками.

"Мамі я не розказувала, бо в нас не було довірливих стосунків, я думала, що вона намагається мені нашкодити. Я стрімко почала худнути, за тиждень скинула до 36 кг, і мама зрозуміла, що мене треба рятувати. Я не могла їсти, непритомніла часто, ніколи раніше такого не відчувала", - каже дівчина.

Після чергових побоїв вона втекла до батьків і вирішила покінчити з цими стосунками. Знову почала відвідувати зйомки і займатися модельною кар'єрою.

"Згодом зустріла його випадково в ресторані. Колишній приткнув до стіни і почав штовхати, душити, заламав руки, витягнув на вулицю і там лупцював. Бив по обличчю і зламав мені носа. Кинув об бетонну стіну, і я знепритомніла. Того ж вечора я поїхала до поліції та лікарні".

Щоб забути цей жах, дівчина пішла на кастинг серіалу "Школа". Тепер про колишнього нагадує горбинка на носі від удару і татуювання.
Телесеріал зробив її популярною та незалежною, вона знімається у фільмах та серіалах, веде блог на YouTube та запускає власну колекцію одягу.

"Школа" — український телесеріал про життя сучасної школи, підлітків, їхні стосунки з учителями та батьками. Виробництво — "1+1 продакшн". Режисерами телесеріалу виступили Ірина Литвиненко, Сергій Толкушкін та Сергій Уманець.

Зараз ви читаєте новину «Булінг, побої та анорексія: акторка серіалу "Школа" розповіла про своє життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі