середа, 24 березня 2021 17:07

"Буде підкреслювати кожен зайвий грам". Імпровізатор поділився мотивацією для схуднення

Гуморист Костянтин Трембовецький поділився цікавими фактами про себе. Він розповів про те, що хотів навчатися на актора.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Костянтин Трембовецький поділився мотивацією для схуднення
Костянтин Трембовецький поділився мотивацією для схуднення

"Колись я передумав вступати на акторський, бо зрозумів, що актору в Україні не судилося грати ні в чому якісному і працювати над цікавими проектами. І вже за 5 років став сценаристом тих самих "поганих" проектів. Де логіка?", - зізнався чоловік за лаштунками шоу "Де логіка", яке показує "Новий канал".

Також Трембовецький розповів, яку має мотивацію для схуднення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пішов геть звідси". Гвоздьова розповіла, як навчає танцювати українських зірок

"Нещодавно я придумав схему – купувати одяг на розмір менший, ніж у мене зараз. Це мотивує ходити в зал та правильно харчуватися. Адже поки я не схудну, все на мені сидітиме в обліпку й підкреслюватиме кожен зайвий грам", - додав учасник Improv Live Show на "Новому каналі".

Шоумена Костянтина Трембовецького відрахували з університету на 4-му курсі через нездачу курсових робіт. За 3 дні після цього запросили працювати сценаристом у Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Буде підкреслювати кожен зайвий грам". Імпровізатор поділився мотивацією для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі