четвер, 18 березня 2021 09:59

"Пішов геть звідси". Гвоздьова розповіла, як навчає танцювати українських зірок

"Пішов геть звідси". Гвоздьова розповіла, як навчає танцювати українських зірок
До вивчення танцювальних елементів вона підходила з гумором, адже найчастіше танцювала з гумористами. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Хореографка Ілона Гвоздьова розповіла, як пояснює своїм зірковим партнерам у шоу танцювальну термінологію. Вона зазначила, що має 16 років педагогічного стажу і шукає до кожного учня індивідуальний підхід.

"Те ж саме стосується і селебритіз, з якими стаю у пару в танцювальному шоу. Розумію, що для них це експеримент, тож завжди допомагаю. Стараюся, щоб на проєкті вони не мучилися", - поділилася Гвоздьова за лаштунками шоу "Де логіка", яке показує "Новий канал".

До вивчення танцювальних елементів вона підходила з гумором, адже найчастіше танцювала з гумористами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко в мінісукні влаштувала запальні танці на кухні

"Аматори не розуміють професійного сленгу. Терміни "Demi-plie", "турлян" з уст Катерини Кухар для них звучать, як матюки. Тому я намагалася усі рухи адаптувати до зрозумілої мови. А ще вибудовувала асоціативний ряд з певних елементів. Так, базові кроки у ча-ча-ча для Дмитра Танковича звучали: "Йдемо впевнено у фінал". Рухи руками в іншому елементі назвала "Пішов геть звідси", - зазначила танцюристка.

Хореографиня Ілона Гвоздьова поділилася своїми правилами виховання доньки 5-річної Рії. Вона зазначила, що ніколи не застосовує рукоприкладство.

Зараз ви читаєте новину «"Пішов геть звідси". Гвоздьова розповіла, як навчає танцювати українських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі