пʼятниця, 09 квітня 2010 12:43

Бруні ігнорує чутки про зради Саркозі

Бруні ігнорує чутки про зради Саркозі

Дружина президента Франції Карла Бруні-Саркозі спростувала повідомлення, що з"явилися в європейських таблоїдах, про кризу у стосунках з чоловіком.

"Істина полягає в тому, що всі ці чутки для нас нічого не означають. Ми ніколи не намагалися з ними боротися. Це неприємно, але не має для нас ніякого значення. Я не вважаю, що ми стали жертвами якої-небудь змови", - наводить її слова RFI.

"Чутки існували завжди, вони властиві природі людини, на жаль. Плітки самі по собі річ незначна, але вони можуть придбати значущість, варто лише їм повірити. Ми з чоловіком вирішили не надавати цим чуткам значення", - заявила вона в інтерв"ю.

Нагадаємо, минулого тижня в пресі з"явилися повідомлення, що перша леді Франції крутить роман за спиною чоловіка Ніколя Саркозі. Коханцем першої леді таблоїди називали старого приятеля Бруні, 37-річного музиканта Бенджамина Бьоле.

А Ніколя Саркозі, у свою чергу, нібито знайшов утіху в обіймах міністра екології 40-річної Шанталь Жуанно. При цьому прогнозувалося, що перша пара країни розпадеться, як тільки закінчиться президентський термін Саркозі.

Прес-служба Єлісейського палацу вважала за краще не коментувати плітки. Але Карла одразу ж відреагувала і заявила, 99 % того, що про неї пишуть, є брехнею. Що відноситься і до романтичного зв"язку на стороні.

Газета.RU, Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Бруні ігнорує чутки про зради Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі