четвер, 01 вересня 2011 07:45

Брітні Спірс втретє стане мамою?
5

Фото: Фото: 1-media.info

Поп-принцеса Брітні Спірс хоче дитину від свого нареченого Джейсона Тревіка, повідомляє TabloID з посиланням на британське видання "The Sun".

Cвітове турне Брітні закінчується вже у листопаді, тому артистка матиме нагоду спокійно виносити чергову дитину.

"Вона не тільки завжди хотіла велику родину, але й прагне довести собі і своїй сім'ї, що вона хороша мати. Вона хоче ще один шанс, аби виправити ситуацію", - повідомили представники співачки.

"Тепер, коли вона вже отримала "зелене світло" від Джейсона, вона не може чекати", - додали інформатори.

У своєму нещодавньому інтерв'ю Брітні зізналася, чим би вона займалася, якби не була успішною співачкою.

"Я би збільшили мою родину. Була б мамою. В мене дуже добре виходить ростити моїх дітей... Щодо кар'єри, то я, напевно, була б вчителькою", - розповіла поп-зірка.

"Я люблю дітей, і однією з моїх найулюбленіших частин дня є та, коли я зустрічаюся з прихильниками перед концертом. Особливо з маленькими. Вони завжди такі милі", - поділилася з читачами Брітні.

Як відомо, скандальна співачка Брітні Спірз має двох синів від колишнього чоловіка – танцівника Кевіна Федерлайна. Зараз Брітні зустрічається зі своїм екс-менеджером Джейсоном Тревіком.

Нагадаємо, 27 вересня у київському Палаці спорту у рамках світового турне "Фатальна жінка" виступить американська поп-співачка Брітні Спірс.

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс втретє стане мамою?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі