субота, 23 серпня 2008 19:01

Брітні Спірс схудла та позує в бікіні (ФОТО)

 
Поп-принцеса Брітні Спірс, повернула свою колишню фігуру. Тепер вона зі спокійною совістю позує в білому сексуальному бікіні для обкладинки журналу OK! і розповідає про дієти. "Як втратити 7 кілограмів всього за 30 днів? - ексклюзивні фотографії та поради від Брітні".

Довгождана фотосесія здорової та бадьорої співачки в купальнику була зроблена в кінці липня на мексиканському курорті Лас-Вентіанас, де, з чуток, американська красуня відпочивала разом зі своїм новим коханцем, мільярдером Джорджем Малуфом.

На сторінках останнього номера журналу можна прочитати про секрети чудотворної дієти помітно схудлої блондинки, пише The Sun.

"Зараз я в найкращій фізичній формі за все життя, - повідомила Спірс. - І все завдяки моїй чарівній дієті. Це низьковуглеводна дієта. Я виключила цукор. Не їм фрукти і навіть не п"ю фруктові соки через цукор, що міститься в них. Їм курку, лосось та рис. Авокадо ще їм. На сніданок у мене - білки яєць, на обід іноді - бургер з індичкою. Я прагну споживати не більше 1200 калорій в день. Звучить ніби небагато - але насправді це достатня кількість їжі, якщо харчуватися правильно".

На додаток до дієти співачка посилено займається бігом, фітнесом та відвідує тренажерний зал п"ять разів на тиждень. На думку зірки, дієту потрібно обов"язково суміщати з постійними тренуваннями, адже раптово схудле тіло може стати в"ялим і втратити пружність, особливо в таких проблемних зонах, як живіт та стегна.

За набором дозволених продуктів дієта Брітні Спірс дуже схожа на дієту Аткінса та на популярну в Росії "Кремлівську дієту".

Зараз ви читаєте новину «Брітні Спірс схудла та позує в бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі