пʼятниця, 29 квітня 2011 10:53

Британія впала у божевілля перед весіллям принца Вільяма
19

Фото: Фото: Reuters

Сьогодні відбудеться найграндіозніше весілля за останню чверть століття. Тисячі людей з усіх кінців світу прибули до Лондону на власні очі побачити шлюбну церемонію принца Вільяма і Кетрін Міддлтон.

Напередодні нареченому і нареченій надали можливість повного усамітнення. Тим не менш ввечері Вільям вийшов з Кларенс-хауса ненадовго поспілкуватися з людьми. Народ був у захваті, та й сам принц виглядав задоволеним життям, пише Kleo.ru.

Наречена Кейт Міддлтон вирішила в цей вечір мінімально з'являтися на публіці. Вона лише кілька хвилин вітала присутніх біля готелю Goring разом зі своєю матір'ю.

У день весілля, який оголошений загальнонаціональним вихідним, дороги в центральній частині британської столиці перекрили вже о 6 ранку. Після початку церемонії переходити з однієї глядацької зони в іншу буде неможливо, повідомляє РИА "Новости".

У районі Вестмінстер чергуватимуть 5 тисяч поліцейських, плюс у натовпі будуть працювати офіцери у цивільному. Проте Скотланд-ярд підкреслює, що це національне свято, а не поліцейська операція, і оскільки жодних даних розвідувальних служб про особливу терористичну небезпеку в цей день немає, поліція буде спостерігати, а не обмежувати людей у святкуванні.

Зараз ви читаєте новину «Британія впала у божевілля перед весіллям принца Вільяма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі