середа, 16 листопада 2022 19:56

Бреда Пітта помітили з новою дівчиною
3

Актора Бреда Пітта помітили з підприємицею Інес де Рамон
Фото: The Daily Mail
Актора Бреда Пітта помітили з підприємицею Інес де Рамон
Актора Бреда Пітта помітили з підприємицею Інес де Рамон

Голлівудського актора Бреда Пітта помітили з новою дівчиною.

Після розриву з Анджеліною Джолі він зустрічається з ексдружиною американського актора Пола Веслі 29-річною Інес де Рамон. Про це пише The Daily Mail.

Разом вони відвідали концерт Боно в Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бреду Пітту приписують роман з молодшою на 27 років топмоделлю

Кажуть, що Пітт та де Рамон вже проводять час у компанії спільних друзів. Разом з ними була модель Сінді Кроуфорд та її чоловік, актор Шон Пенн та музикант Джиммі Пейдж.

Інес де Рамон має власний ювелірний бізнес і не пов'язана з кіноіндустрією.

Голлівудське подружжя Анджеліна Джолі й Бред Пітт шість років тому розлучилися. Але подробиці їхнього роману спливають у пресі й досі.

Цього разу ЗМІ розкрили, що Джолі спеціально "злила" пресі місце їхнього відпочинку з Піттом 2005 року. Тоді пара приховувала роман, а кінозірка був офіційно одружений з Дженніфер Еністон. Про це розповів співзасновник журналу Rolling Stone Янн Веннер у мемуарах Like A Rolling Stone. Він був власником видання US Weekly. Саме цей журнал 2005-го вперше опублікував скандальні кадри спільного відпочинку Джолі й Пітта.

Зараз ви читаєте новину «Бреда Пітта помітили з новою дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі