пʼятниця, 25 січня 2013 14:01

Брати Борисенки готові співати окремо

Брати Борисенки готові співати окремо
Співаки не дозріли ще до "Євробачення" Фото: ivona.bigmir.net

Брати Борисенки вважають, що найголовніший конкурент для артиста у творчості - це він сам. Про це вони розповіли в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Якщо ти побореш себе, тоді конкуренції навколо взагалі не буде. Не можна конкурувати з людьми. Бо ти починаєш вникати в це, починається гонитва. Потрібно займатися своєю роботою. Не потрібно задивлятися в чуже русло, не потрібно плавати по чужій річці. Ти просто почнеш доглядати за чужим городом", - підкреслили брати Борисенки.

Співаки не виключають, що в майбутньому можуть співати сольно.

"У майбутньому, якщо у нас смаки зовсім вже розійдуться, тоді це цілком реально. Ми ніколи не заперечуємо того, що може бути", - підкреслив Олександр Борисенко.

Між тим брати зізналися, що поки не готові виступати на "Євробаченні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брати Борисенки приготували найкращі млинці

"Ми артисти молоді, грошей стільки ще не заробили. Я вважаю, що "Євробачення" - в першу чергу конкурс вокальних даних, які ми, на жаль, на даному етапі нашої кар'єри показати не можемо. Я дуже радий, що в цьому році представляти буде Злата Огневич. Вона співає чудово. Я вважаю, що таким людям потрібно туди їхати", - зауважив Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Брати Борисенки готові співати окремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі