пʼятниця, 16 вересня 2011 13:15

Братів Капранових намагалися пограбувати російські дальнобійники

15 вересня у Львові розпочався Форум видавців. Він проходить у Палаці мистецтв.

Письменники брати Капранови продавали свою книжку на узбіччі дороги перед входом на фестиваль. Свою нову книжку "Щоденник моєї секретарки" пропонували перехожим із капоту свого зеленого "Запорожця". За примірник просили 50 гривень.

"Ми вже багато років таким чином продаємо свої книжки. Так ближче до народу. Хоча усі документи на продаж у нас є. Наше видавництво має свій стенд усередині Палацу мистецтв. Цю книжку писали близько двох років. В ній є про події 2004 року. Доводилося піднімати архіви", - розповів Gazeta.ua Віталій Капранов.

"Щоправда цього року ми добиралися на Форум з пригодами. На одній заправці вночі вирішили попити кави. Свій "Запорожець" залишили і пішли всередину. Коли вийшли, то виявилося, що нам спиляли дах. Вже ранком побачили, як пошкодили нам праві бокові дверцята. Хтось ламався в салон. Думали, що в нас щось цінне є. Українські водії такого не зробили б. Всі вже давно знають наш автомобіль. На цій заправці були російські дальнобійники. Можливо, вони зацікавилися нашою машиною", - сказав Дмитро Капранов.

Зараз ви читаєте новину «Братів Капранових намагалися пограбувати російські дальнобійники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі