понеділок, 17 серпня 2009 14:14

Брат подарував Ані Лорак на весілля картину (ФОТО)
5

Ані Лорак запізнювалась...
...до РАГСу на 13:20
Брат співачки приготував до весілля картину

На київському весіллі Ані Лорак все було по-простому, як у звичайних людей. Вранці в день розпису до щасливої нареченої додому, в квартиру на Артема прийшла дружка і стилістка за сумісництвом - Марина Борщевська.

Потихеньку в пентхаус на 5 поверсі "сталінки" підтягалися рідні. Брати Кароліни з супутницями несли подарунки: картину і сюрприз в пакеті з українським орнаментом.

Прийшов час їхати до рагсу, наречена з нареченим швидко пробігли від під"їзду до машини і буквально встрибнули в "мерс". Кортеж відправився в рагс, а сусіди і роззяви залишилися обговорювати вбрання нареченої.

За інформацією газети "Блик", для святкування був заброньований ресторан "Царське село" біля Печерської лаври. Але після рагсу Кароліна з Муратом відправилися просто додому. За ними зайшли гості. Багато хто із запрошених швидко залишив будинок молодят. Поспішила піти і дружка.

Залишилися лише батьки, брати з дівчатами і двоє друзів Мурата. Такою тісною компанією вони просиділи до половини дев"ятого. Після чого мама співачки та її брати всілися в "мерс" і поїхали.

- Везу людей на вокзал! На молодих не чекайте! - так сказав водій Лорак Дмитро.

Як стало відомо пізніше, того вечора молодята відправилися з найближчими на вечерю в заміський ресторан.

Зараз ви читаєте новину «Брат подарував Ані Лорак на весілля картину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі