четвер, 13 травня 2010 16:34

Борис Апрєль зник безвісти

Борис Апрєль зник безвісти

Учасник пісенного проекту "Фабрика зірок 2" Борис Апрєль зник.

Про це у прямому ефірі повідомила ведуча "Фабрики зірок. Суперфінал" Марія Єфросиніна після того, як він не прийшов на зйомки проекту.

"Борис Апрєль зник ще місяць тому, - каже Єфросиніна. - Ми зв'язалися з мамою артиста. Вона сказала, що останній раз Боря дзвонив їй два тижні тому і зізнався, що хоче побути один, щоб розібратися в собі. Ми переживаємо за нього. Чекаємо на його повернення".

Місяць тому Бориса Апрєля виключили з проекту "Фабрика зірок. Суперфінал". Друзі та знайомі вважають, що це стало основною причиною його зникнення. Увечері після того він скаржився, що покладав на це шоу багато надій. Боявся, що не переживе такий швидкий виліт з проекту.

"Борис Апрєль - талановитий, але дуже вразливий, - розповідає його продюсер, співачка Наталія Могилевська. - Він наймолодший артист у нашому продюсерському центрі "TALANT Group". На "Фабрику" прийшов у 17 років. Він часто засмучувався через коментарі суддів і ведучих. Зізнаюсь, я абсолютно не чекала від нього такої реакції на вихід з проекту. Спочатку він перестав виходити з дому і відключив телефони. Наші співробітники намагалися переконати його повернутися до роботи. Коли приїхали до нього додому, він не впустив у квартиру. Доки їздили до власниці квартири за ключами, взагалі зник. Вже місяць ми не знаємо, що з ним. Знаємо тільки, що він в Україні, бо кордон не перетинав".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрєль зник безвісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі