четвер, 21 грудня 2017 15:39

Борис Апрель з'явиться у незвичному образі на "Голосі країни"
8

Фото: Прес-служба

28 січня на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України "Голос країни", зірковими тренерами якого стали український музикант і актор Сергій Бабкін, співачка, яка очікує на первістка, і переможниця "Євробачення-2016" Джамала, шоумен і продюсер Потап, популярна співачка Тіна Кароль, ведучими - незмінна і улюблена глядачами телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Цього року головну сцену країни не оминула рекордна кількість зіркових учасників, які вирішили стати частиною "Голосу країни" та, незважаючи на свою популярність, випробувати свої сили. Так, у "сліпих прослуховуваннях" взяли участь співачка Злата Огнєвич, учасниця "Танців з зірками" та українська вокалістка Камалія, олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач, а також Борис Апрель, який тепер виступає під творчим псевдонімом Зіанджа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискуча Тіна Кароль та Могилевська у золотому: фото з феєричного фіналу "Голос.Діти-4"

Зазначимо, що у новому сезоні на сцену "Голосу країни" вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Окрім того, на учасників "Голосу країни-8" очікують нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами одразу залишити сцену.

"Голос країни-7" став найбільш рейтинговою розважальною програмою з початку року на українському телебаченні. Доля сьомого сезону головного вокального проекту країни перевищила показники попередніх років та склала рекордні 19.4% за аудиторією 18-54 у містах з населенням більше 50 тис. За аудиторією 18-54 (Україна) середня доля склала 18.3%, поступившись лише показникам першого сезону проекту у 2011 році. В середньому кожен випуск подивилися близько 2.8 млн глядачів (rat#, 4+ Україна), а всього за сезон з програмою контактувало понад 22,5 млн осіб (cov#, 4+ Україна).

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрель з'явиться у незвичному образі на "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі