понеділок, 05 січня 2015 11:40

Боно з U2 побоюється, що не зможе грати на гітарі

Автор: Reuters
 

Фронтмен рок-групи U2 Боно побоюється, що більше ніколи не зможе взяти в руки гітару. Нещодавня аварія і наступні операції на руці практично не залишають шансів для абсолютного одужання артиста. На нього ще чекає тривала реабілітація, і побоювання Боно цілком зрозумілі. Ними він поділився на офіційному сайті групи.

"Я не думав, що відновлення буде таким складним, тривалим, і забере так багато часу. Зараз ніхто не дає гарантій, що я зможу грати на гітарі коли-небудь, і мене це дуже пригнічує. Я сумую за гітарою і перебору струн. Ви коли-небудь чули про гітариста, у яких залізні лікті? Так ось це про мене"- написав Боно.

Нагадаємо, що після падіння з велосипеда у музиканта були діагностовані множинні переломи ліктьової кістки і лопатки. Операція була складною, а реабілітація буде ще складніше. Скільки часу вона триватиме - не знає ніхто, як і те, чи буде вона колись функціонувати нормально взагалі. Раніше бек-вокаліст U2 Едж розповів в інтерв'ю, що Боно тримається, проте перерва в роботі групи просто неминуча. Природно, музикантам довелося перенести на необмежений термін заплановані раніше виступи, оскільки брати в групу чужу людину замість Боно, хоч і на час, колеги музиканта не захотіли.

Зараз ви читаєте новину «Боно з U2 побоюється, що не зможе грати на гітарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі