вівторок, 20 серпня 2019 12:00

Біллі Айліш "вибила" хіт репера Lil Nas X із Billboard Hot-100 після найбільшого рекорду

Біллі Айліш "вибила" хіт репера Lil Nas X із Billboard Hot-100 після найбільшого рекорду
Хіт 17-річної Біллі Айлішпобив 19-тижневе домінування репера. Фото: hsmedia.ru

Пісня американської співачки Біллі Айліш із весняного релізу перервала рекордне 19-тижневе домінування хіта репера Lil Nas X у хіт-параді Billboard Hot-100.

На вершині чарту опинилася її пісня Bad Guy.

Айліш перебувала на 2-му місці хіт-параду протягом 8-ми тижнів, тоді як Lil Nas X встиг не тільки повторити успіх Мераї Кері, але й побити її рекорд. Його спільний із Біллі Реєм Сайрусом сингл Old Town Road очолив таблицю у квітні. За цей час не поступився місцем свіжим хітам Тейлор Свіфт чи записам Аріани Гранде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер Radiohead Том Йорк натякнув, що не любить гурт Muse

Old Town Road перевершила результат композиції One Sweet Day 1995-го у виконанні Мерайї Кері та Boyz II Men, а також хіта Despacito Луїса Фонсі та Дедді Янкі. Обидві пісні свого часу протрималися на вершині Billboard Hot-100 по 16 тижнів.

Хіт Lil Nas X поєднує реп і кантрі-музику.

В одному з містечок штату Массачусетс фанати музиканта почали красти дорожні вказівники з вулиці Old Town Road.

Американська співачка 17-річна Біллі Айліш звернулась до фанатів на сторінці в Instagram. У сторіз зірка попросила не хапати її за груди під час зустрічей.

Зараз ви читаєте новину «Біллі Айліш "вибила" хіт репера Lil Nas X із Billboard Hot-100 після найбільшого рекорду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі