пʼятниця, 08 травня 2009 15:59

Білан купив для своєї нареченої маєток за мільйон євро (ФОТО)

Діма Білан облаштовує сімейне гніздечко. А значить, весілля не за горами. Днями популярний співак придбав розкішний будиночок на Рубльовці. Наречена Діми Олена Кулецька вже подивилася і оцінила покупку нареченого.

За словами друзів артиста, маєток Білан шукав з листопада минулого року. Але знайшов апартаменти до душі буквально декілька тижнів тому. Діма прагнув не афішувати пошуки заміської нерухомості, оскільки хотів зробити своїй дівчині Олені Кулецькій сюрприз і їздив підмосковними селищами у пошуках будинку своєї мрії.

Маєток, який обійшовся Білану в мільйон євро, повністю відповідає його статусу: 2 поверхи, площа близько 400 метрів, земельна ділянка в 24 сотки. Співак планує побудувати на території своєї дачі басейн, сауну і музичну студію. Як розповів співак "Комсомольській правді", наречена вже бачила покупку.

Нагадаємо, що рік тому, напередодні "Євробачення", Діма пообіцяв у разі перемоги в конкурсі одружитися з Кулецькою. Втім, пізніше, не дивлячись на дану обіцянку, весілля вирішили перенести. У лютому Білан на своєму сольному концерті в Санкт-Петербурзі подарував Олені обручку і попросив її руки. У березні пара "відрепетирувала" церемонію свого одруження на показі Іллі Шияна в Гостинному Дворі. В ролі гостей на імпровізованому весіллі були присутні найвідоміші зоряні пари та світські модники.

Дата майбутнього весілля ще не відома. Але продюсер Білана Яна Рудьковська не виключає варіанту, що весілля Білана і Кулецької може відбутися в один день з її власним одруженням з фігуристом Євгенієм Плющенком.

За матеріалами Kleo.ru, КП

Зараз ви читаєте новину «Білан купив для своєї нареченої маєток за мільйон євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі