вівторок, 06 жовтня 2020 16:45

Без спідньої білизни: сексуальна бодібілдерка захоплює мільйони фанів в мережі
6

Фітнес-модель та тренерка родом з Колумбії, США, 27-річна Ан'єла Сагра приголомшує фотографіями, на яких часто позує лише в мінібікіні або спідньому.

Бодібілдерка опублікувала серію знімків в Instagram. Зірка одягнена в білих спідницю, тенісну кепку та топ. Те, що вона позувала без бюстгальтера, лише розбурхало уяву шанувальників.

Модель підкорює мережу пікантними знімками
Фото: instagram.com/anllela_sagra
Модель підкорює мережу пікантними знімками
Модель підкорює мережу пікантними знімками
Модель підкорює мережу пікантними знімками
Модель підкорює мережу пікантними знімками

Сагра вчилася на дизайнера одягу і працювала моделлю. Згодом закинула навчання і почала активніше займатися спортом. Ан'єла створила сторінку в Instagram, на якій ділилася досвідом у сфері фітнесу. Завдяки цій мережі вона отримала пропозицію про співпрацю з брендом харчування та одягу. Сагра брала участь у фотосесіях для таких видань, як Fitness Curves, Iron Man і Tendencia.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Даша Астаф'єва показала груди в провокативних фото

Модель також займається розробкою індивідуальних фітнес-програм. Бодібілдерка активно веде свій Instagram, підписників у якому налічується понад 11,9 млн.

Подружня пара - співак 26-річний Джастін Бібер та модель 23-річна Гейлі Бібер - знялася для журналу Vogue Italia. Зірки сексуально позували в ліжку і на вулиці. Фото опублікували в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Без спідньої білизни: сексуальна бодібілдерка захоплює мільйони фанів в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі