середа, 09 грудня 2020 17:03

"Без глянцевої історії та з моїм героєм"- Сєдокова присвятила пісню і кліп коханому

"Без глянцевої історії та з моїм героєм"- Сєдокова присвятила пісню і кліп коханому
У кліпі показують і зворушливі кадри з весілля пари. Фото: instagram.com/annasedokova

Співачка 37-річна Анна Сєдокова випустила кліп на пісню "Привязана к тебе". Композицію зірка присвятила коханому Янісу Тіммі.

"Привязана к тебе" - мій перший музичний реліз після весілля. У пісні описані мої почуття до Янису: для мене він "лучше всех людей", - написала артистка під відео, опублікованому на Youtube-каналі.

У кліпі показують і зворушливі кадри з весілля пари. Знаменитість повідомила про прем'єру в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвало тримає за шию: Сєдокова лише в спідньому позувала з чоловіком

"Представляю вам майже документальне відео на пісню "Привязана к тебе" і ділюся нашими найзворушливішими кадрами весілля. Тому що мені хочеться розповісти, що в цьому житті обов'язково є надія. І ніхто не говорив, що все буде ідеально. Це падіння, сумніви, драма, біль і іноді сльози. Таким і має бути відео. Без глянцевої історії та з моїм героєм. З найкращим із людей", - написала артистка.

Співачка Анна Седокова і її коханий, баскетболіст Яніс Тімма, таємно одружилися. Знімками з весілля вони поділилися в соцмережах. Пара пішла під вінець 6 вересня і не збиралася афішувати подію.

Зараз ви читаєте новину «"Без глянцевої історії та з моїм героєм"- Сєдокова присвятила пісню і кліп коханому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі