четвер, 20 грудня 2012 12:30

Бекхемів назвали найстильнішим сімейством

Бекхемів назвали найстильнішим сімейством
На другому місці рейтингу опинилось знамените американське сімейство Кардаш'ян Фото: popcornnews.ru

Вікторія Бекхем давно утримує за собою титул ікони стилю, а імена її нащадків регулярно опиняються в списках "найстильніших дітей". Про главу сімейства, Девіда Бекхема, можна і не говорити - футболіст сколотив статки, позуючи в якості моделі і випускаючи спідню білизну.

Згідно з рейтингом британського порталу TVBet.co.uk, Девід, Вікторія і четверо їхніх дітей на сьогоднішній день є "найбільш модним і стильним сімейним кланом".

"Відтоді як Вікторія та Девід почали зустрічатися в 1999 році, вони відразу ж стали парою, яких зазвичай називають "трендсеттери". І схоже, це перейшло у спадок і їхнім дітям, - пояснив представник порталу. - Більше 10 років вони наочно демонструють, як одягатися правильно, хіба що за винятком парочки помилок на зразок Девіда в саронзі, і незмінно виглядають стильно і модно. Ромео Бекхем вже став зіркою модельної індустрії, і тепер чекаємо на появу на подіумі Харпер Севен. Це всього лише питання часу".

На другому місці рейтингу опинилось знамените американське сімейство Кардаш'ян. Так, Кім деколи робить деякі помилки, але в цілому представники клану виглядають дуже непогано і, на думку профі, прекрасно знають, як слід підкреслювати достоїнства фігури.

На третьому місці - Анджеліна Джолі з Бредом Піттом і шістьома спадкоємцями. Слідом йде Бейонсе, Джей-Зі і малятко Блю Айві.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Син Девіда і Вікторії Бекхем починає модельну кар'єру

І нарешті, на п'ятому місці сімейство Міддлтон. Таки герцогиня Кетрін залишається однією з головних законодавців стилю у Великій Британії, так само як і її молодша сестра Піппа.

Зараз ви читаєте новину «Бекхемів назвали найстильнішим сімейством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі