вівторок, 10 січня 2012 09:21

Бейонсе народила первістка

Бейонсе народила первістка

Співачка Бейонсе увечері 7 січня народила дівчинку в елітній нью-йоркській клініці. Новонародженій дали ім'я Блю Айві Картер.

Співачка та її чоловік репер Джей Зі приїхали в лікарню на Манхеттені Lenox Hill Hospital напередодні пологів, 6 січня. Щоб забезпечити собі й дитині повний спокій і захист від папараці, зоряна пара зняла цілий поверх дорогої клініки.

Для того, щоб зайти в корпус, де лежить співачка, навіть співробітникам лікарні доводиться здавати свої телефони. З чуток, такий сервіс обійшовся Бейонсе і Джей Зі в 1,3 мільйона доларів, пише Дни.ру.

Бейонсе і чоловік Jay-Z вже виступили із заявою, в якій підтвердили інформацію про народження у них дочки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Бейонсе ходить на височенних підборах

"Ми щасливі оголосити про народження нашої прекрасної дочки, Блю Айві Картер, в суботу, 7 січня 2012 року, - пишуть вони. - Пологи були емоційними і дуже спокійними - ми просто на небесах".

Далі співачка з чоловіком повідомляють, що пологи були природними, спростовуючи тим самим звістки про кесарів розтин, і що вага дитини склала 7 фунтів (3175 кг).

Між тим, директор госпіталю Lennox Hill Френк Данза спростовує чутки щодо деяких деталей пологів знаменитості, пише StarsLife.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Бейонсе прийшла на інтерв'ю з накладним животом

По-перше, лікар розповів, що це неправда, ніби Бейонсе і Джей заплатили 1,3 мільйона для того, що зняти весь пологовий поверх лікарні. У них була палата-люкс, але цілком стандартна і доступна в принципі будь-кому, хто бажає комфорту та приватності. По-друге, перебування в лікарні ВІП-породіллі, за словами Данза, "мінімальним чином" вплинуло на інших жінок. Писали, ніби протягом трьох днів у лікарню через Бейонсе не пускали відвідувачів, які бажали відвідати своїх дружин і новонароджених дітей.

Тим часом знамениту пару вже привітали колеги по сцені. Так, подруга сім'ї співачка Ріана написала в Twitter: "Ласкаво просимо на світ, принцеса Картер! З любов'ю тітка Рі".

Зараз ви читаєте новину «Бейонсе народила первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі