понеділок, 17 грудня 2012 06:00

Бажаючі стати солістками нової "ВІА Гри" з'їхалися з усього світу

Бажаючі стати солістками нової "ВІА Гри" з'їхалися з усього світу
ФОТО: news.bigmir.net

16 грудня на кіностудії імені Довженка пройшов грандіозний кастинг у найпопулярніший жіночий колектив СНД - "ВІА Гра".

Гул голосів претенденток було чути ще за сотні метрів до знімального павільйону. "Хочу в ВІА Гру!" - тільки й звучало на території кіностудії.

Сотні дівчат (і навіть один напівроздягнений хлопець) віком від 16 і вище, з різних країн світу з'їхалися в столицю України за своєю мрією. Тут були представниці Сполучених Штатів Америки, Монголії, Білорусії і, звичайно ж, українки. На вулиці -10, а деякі учасниці чекають своєї черги ще з 4 ранку.

У ВІА Гру хочуть усі. Учасниця першого сезону Х-фактору Маша Стасюк, фабрикантка, українська Анджеліна Джолі - Тетяна Воржева, учасниця колективу Hollywood - Юлія Лаута, солістки групи " Горячий Шоколад - всі ці дівчата мріють працювати з Костянтином Меладзе.

В один момент багатьом здалося, що на території з'явилася екс-учасниця колективу - Віра Брежнєва. Виявилося, аля-Брежнєва - починаюча співачка з міста Золотоноші (Черкаська обл.). Світлана на кастинг прийшла з мамою, залишивши в Італії коханого чоловіка. Зізнається, що заради ВІА Гри готова на багато що, незважаючи на те, що музичної освіти у неї немає. Чоловік дівчину підтримує. Залишається побажати їй везіння і удачі.

Перипетії між претендентками звичайно ж теж траплялися. Дівчата почали штовхатися: "Хто ж піде першою?!". На що, одна з представниць прекрасної статі, підійшовши до охоронця попросила "...прибрати цих кобил!". Ну, конкуренція, як не як. Нерви у багатьох здавали.

Всі, як один, стоять в холодному павільйоні наспівуючи відому Спробу №5 і лише одна дівчина викликала у журналіста IVONA колосальний інтерес. Анна не схожа на всіх - мінімум макіяжу, скромний пуховик і габарити, м'яко кажучи, такі, що Віа Гра ще не бачила. "У новій ВІА Грі повинні бути такі, як я. Але якщо скажуть, що з вагою не підходжу - не турбуватимуся. І все ж просто з Меладзе працювати не хочу. Тільки в ВІА Гру і більше ніяк", - зізналася Аня.

Претендентки продовжували сходитися до самого вечора. Море ентузіазму і надій в душах і очах дівчат. Що ж, варто побажати всім удачі і нехай переможуть кращі.

Хочу в ВІА Гру - масштабне музичне реаліті-шоу, яке покаже канал 1+1. Продюсерами шоу виступили відразу три талановитих представника шоу-бізнесу: Костянтин Меладзе, Алан Бадоєв і Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Віа Гра - російсько-українська жіноча поп-група, створена в 2000 році в Києві. Колектив вважається одним з найуспішніших російськомовних музичних проектів 2000-х років Групою було записано п'ять студійних альбомів. Віа Гра є лауреатом безлічі музичних премій, таких як Золотий диск, Золотий грамофон, Премія-Муз ТV та інших. За час свого існування колектив змінив 13 учасниць

Зараз ви читаєте новину «Бажаючі стати солістками нової "ВІА Гри" з'їхалися з усього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі