четвер, 02 серпня 2012 11:43

Батькам Жанни Фріске сподобався її майбутній чоловік

Батькам Жанни Фріске сподобався її майбутній чоловік
Батько не прокоментував вагітність співачки Фото: ИТАР-ТАСС

Популярна виконавиця і телеведуча Жанна Фріске познайомила свого обранця Дмитра Шепелєва з батьками. Ті в захваті від коханого дочки.

Незважаючи на те, що світські хронікери заявили про розставання Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва, закохані все ще разом і справа неминуче рухається до весілля. Так, повідомляється, що популярна виконавиця познайомила свого коханого з батьками. І ті прийшли в захват від вибору дочки. "Вибір дочки я схвалюю цілком і повністю. Дмитро - чудовий хлопець!" - заявив батько Фріске Володимир Борисович. Однак інформацію про цікавий стан Жанни, яка наполегливо мусується ЗМІ, він залишив без коментарів.

Між тим батько Фріске зазначив, що зараз його кохана дочка разом з Шепелєвим відпочивають в Італії і намагаються не з'являтися на публіці. "Шкода, що Жанна нам мало що розповідає про себе, вона зараз відпочиває в Італії, хто знає, може, й заміж вже там вийшла. У будь-якому випадку ми її благословляємо на цей шлюб", - заявив Володимир Борисович.

Нагадаємо, не так давно Жанна Фріске пішла з популярного шоу "Канікули в Мексиці". Вона була ведучою цього реаліті-шоу. Їй на заміну прийшла Олена Водонаєва. Кажуть, що артистка не може працювати через острах, що учасники помітять її цікавий стан. Тому Фріске вирішила піти на крайній крок - пожертвувати кар'єрою заради збереження таємниці. Адже сама виконавиця не раз говорила, що готова залишити роботу заради дитини.

"Я дуже хочу народити дитину. Напевно, тоді на моїй кар'єрі буде поставлено хрест, так як поєднувати сцену і виховання дитини - це не для мене", - заявила артистка. Лише нещодавно Фріске і Шепелєв перестали приховувати свої стосунки і стали разом з'являтися на різних заходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жанна Фріске боїться, що помітять її вагітність

Крім того, несподівано роман Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва підтвердив його співведучий по музичній програмі "Надбання республіки" Юрій Ніколаєв. В одному з інтерв'ю він розповів: "Я сидів поруч і спостерігав за ними. Мене, людину досвідчену, не обдуриш - вони не були схожі на пару, яка хоче створити видимість стосунків, Жанна з Дімою, навпаки, намагалися приховати почуття, але це погано виходило. Я відразу відчув їхній непідробний інтерес і потяг один до одного".

Зараз ви читаєте новину «Батькам Жанни Фріске сподобався її майбутній чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі