вівторок, 14 червня 2011 12:13

Батька Ані Лорак перехожі вітають з народженням онуки

Батька Ані Лорак перехожі вітають з народженням онуки

Батьки Ані Лорак, яка 9 червня о 22:50 народила довгоочікувану доньку, збираються приїхати до столиці з Чернівців днями. А поки спілкуються з дочкою по телефону.

"От тільки з роботи вирвуся - і відразу приїду, - розповів "Сегодня" батько співачки Мирослав Куєк. - Як тільки Кароліна народила, мені подзвонила її помічниця. Потім ми і з Муратом зв'язалися. А на наступний день з ранку думав написати їй смс-ку, аби почитала, як тільки прокинеться. Тільки почав писати, а вона вже й сама мені передзвонила".

"Дочка дуже щаслива, добре почувається. А я тут теж вітання приймаю, по вулиці спокійно пройти не можу, всі вітають, бажають доньці та онуці здоров'я", - зізнався чоловік.

Між тим, одним з перших співачку привітав її друг Філіп Кіркоров, якому про радісну подію повідомив чоловік Лорак Мурат Налкакіоглу. Як пише видання, саме Кіркорова готують в майбутні хрещені дитини.

"Думаю, Філіп буде чудовим хрещеним", - поділилася Лорак за кілька місяців до пологів. Щоправда, коли саме дівчинку будуть хрестити, поки невідомо.

Нагадаємо, свого первістка 32-річна співачка народжувала самостійно. Крім лікарів в операційній був присутній і чоловік Кароліни.

"У нашому з Муратом житті відбулася довгоочікувана подія: на світ з'явилася наша донечка, наше сонце, наш ангел, - розповіла у коментарі Life News співачка. - Зараз я буду відпочивати, а вже вранці зможу поділитися своїм щастям з рідними та близькими".

Зауважимо, пара ще не вибрала остаточне ім'я для дівчинки. Хоча, за словами Мурата, вже зійшлися на остаточному варіанті. Однак, точно відомо, що прізвище дитина буде носити Налкакіоглу.

Зараз ви читаєте новину «Батька Ані Лорак перехожі вітають з народженням онуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі