вівторок, 09 вересня 2008 08:32

Басков буде тамадою на весіллі Пугачової

Басков буде тамадою на весіллі Пугачової
Співак Микола Басков готується до весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна, для чого записав пісню "Весілля". Її під крики "гірко!" тенор презентує молодятам прямо на їх весіллі. Він же вибраний тамадою.

"На найкрасивішому весіллі року тамадою можу бути тільки я, хто ж іще? - поділився Микола. - Конферансьє для такої події - це я!"

"Знаю, що тамадою запросили Баскова, - поділився Денис Ковальський, автор пісні "Моя законна дружина". - Наскільки я знаю Максима, я уявляю весілля в іскрометному, веселому куражі. Він же молодий, він підкований гумористично, він не дозволить, щоб весілля було форматом. Це буде дуже веселе свято з жартами. І оточення у нього таке ж - Коля Басков буде прекрасним тамадою. Думаю, гості вмиратимуть із сміху".

Зараз Басков активно готується до зйомок кліпу на пісню "Весілля". Відео буде знято в найближчий місяць. У ньому, швидше за все, зніметься Алла Пугачова, повідомляє Главред.

Зараз ви читаєте новину «Басков буде тамадою на весіллі Пугачової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі