пʼятниця, 28 грудня 2012 15:22

Барських відмовився працювати у новорічну ніч навіть за 30 тис євро

Барських відмовився працювати у новорічну ніч навіть за 30 тис євро
Фото: makc.at.ua

Підопічний кліпмейкера і продюсера Алана Бадоєва співак Макс Барських не працюватиме в новорічну ніч. Щоб не співати — Макс спеціально запровадив ціну за свій виступ в сумі 30 тис євро. Про це Gazeta.ua повідомили в прес-службі Барських.

"Вперше за чотири роки співак і автор пісень Макс Барських Новий рік зустрічатиме не на сцені, а вдома, разом із співачкою Мішою Романовою. За минулий рік Макс дав понад 100 концертів у країнах СНД і Прибалтики. За різними підрахунками він заробив близько 800 тис доларів, тому відпочинок в новорічну ніч заслужив. Тому "замовити" артиста на корпоратив можна, ось тільки менеджмент Барських вирішив схитрувати. Користуючись небажанням артиста виступати в новорічну ніч заломив ціну в 30 тис євро. Це в три рази більше, ніж артист зазвичай заробляє за виступ. Стандартний прайс в новорічну ніч у всіх артистів як правило вимальовується за схемою "звичайний гонорар помножений на два", - прокоментували Gazeta.ua в одному зі столичних івент-агенств.

Цього року від корпоративу в новорічну ніч, окрім Барських, на користь сім'ї - чоловіка Мурата і дочки Софії, відмовилась ще й співачка Ані Лорак. Вона дала успішний тур по Україні. За підрахунками івент-агенції тільки за нього вона заробила $300 тис.

Зараз ви читаєте новину «Барських відмовився працювати у новорічну ніч навіть за 30 тис євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі