середа, 17 жовтня 2012 12:54

Віра Брежнєва не страждає через розлучення

Віра Брежнєва не страждає через розлучення
Однак співачка не хоче говорити про своє особисте життя Фото: show.obozrevatel.com

Як пише Віра Брежнєва в своєму мікроблозі, зараз вона насолоджується життям.

Минулого тижня колишня солістка групи "ВІА Гра" повідомила про розлучення з бізнесменом Михайлом Кіперманом. Втім, чутки про це ходили давно, і вже в липні на фестивалі "Нова хвиля" Віра розгулювала без обручки.

Що стало причиною розставання, Брежнєва не поспішає уточнювати. Однак джерела в оточенні зірки говорять, що виною всьому фінансові розбіжності. Залишається поки неясним, як пара вирішила питання про опіку над дітьми. Нагадаємо, в 2009 році співачка подарувала бізнесмену дочку Сару. Також Михайло удочерив Соню, 12-річну доньку Віри від попередніх стосунків.

За даними таблоїдів, деякі видавництва вже звернулися до Брежнєвої з пропозицією написати книгу про своє сімейне життя та розлучення. Причому гонорар за подібну сповідь пропонується досить значний. Однак Віра категорично заявила, що писати нічого не буде. Та й взагалі вона не схильна бути відвертою на тему свого особистого життя.

Але судячи з настрою, знаменитість особливо з цього приводу не переживає. Так, на розпитування про розрив Брежнєва зауважила: "Мене зараз радують мої діти і мій спокій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення

Крім того, у своєму блозі артистка цитує фрази великих про кохання: ""Якщо ти мене любиш, значить, ти зі мною, за мене, завжди, скрізь і за всяких обставин" - Володимир Маяковський. Для мене так само)". Так що тепер журналісти припускають, що Віра не тужить на самоті. Хоча раніше з'являлися плітки про роман сексапільної блондинки з українським актором Максом Барських. Однак вони не підтвердилися. Та й сама артистка буквально днями заявила, що не готова до нових стосунків.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва не страждає через розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі