вівторок, 25 жовтня 2011 18:25

Макс Барських соромився свого худого тіла

Український виконавець Макс Барських, на рахунку якого провокаційні фотосесії та відверті сценічні костюми, зізнався, що довгий час соромився свого тіла.

"Мені здавалося, що я дуже худий, тому я не любив пляжі і літо. Комплексував носити майки та футболки. У своє тіло я повірив не відразу", - розповів 21-річний Макс Барських в інтерв'ю журналу Cosmopolitan.

Артист дуже змінився після участі в телепроекті "Фабрика зірок-2" на "Новому каналі".

"Коли стилісти пропонували мені одягти відкриті костюми, я через силу погоджувався, щосили намагаючись приховати свою невпевненість. Але я бачив, що люди реагують позитивно, що багатьом подобається, як я виглядаю. Так я поміняв своє ставлення до питання і поступово-поступово прийшов до теперішнього свого образу", - розповів Макс Барських.

Макс Барських десять років навчався на художника і ніколи не думав, що буде співати. Він займався в художній школі, потім у ліцеї мистецтв. У співака є навички малюнка, живопису, графіки.

"У 12 років я написав пісню. Вдома на музичному центрі записав нехитре аранжування. Як зараз пам'ятаю, це була пісня про кохання. Англійською мовою. Цю пісню почула моя сестра, попросила її заспівати для сім'ї. І так, з сімейних свят до дитячих фестивалів, я став співати. Переломним моментом став вступ. Батьки хотіли, щоб я пішов до академії внутрішніх справ, а я хотів до академії естрадно-циркового майстерності", - поділився виконавець.

Він все літо займався з репетитором, вибирав репертуар, потім поїхав і поступив на факультет вокалу.

"У всіх творчих починаннях мене підтримувала мама. Взагалі у мене сім'я моряків і приватних підприємців - люди далекі від творчості. Пам'ятаю, перед вступом зі мною провели розмову старші брат і сестра. У нас досить велика за сучасними мірками сім'я, в якій я наймолодший. Вони посадили мене перед собою і запитали, чи впевнений я в тому, що роблю правильний вибір. Говорили, що це несерйозна професія і цілком можливо, що я не зможу заробляти цим на життя. Не зможу прогодувати сім'ю. Я пам'ятаю тоді дуже розсердився і сказав, що доведу їм. Сказав, що все вийде", - розповів Макс Барських.

Зараз ви читаєте новину «Макс Барських соромився свого худого тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі