пʼятниця, 02 квітня 2021 18:15

Австрійка в образі кішки та ковбойський фотосет від володарки найбільших грудей. Чим вражають зірки
6

Зірки часто діляться пікантними кадрами зі спокусливих фотосесій. Обирають для сетів приголомшливі образи. Публікують знімки в Instagram.

Американська модель Даніеллі Аяла, яка працює в стилі ню, порадувала шанувальників еротичною світлиною. На знімку зірка мережі позує мокрою в купальнику, який ледь прикриває пишні груди. Німецька модель Лорена Рей постала в білому боді без спідньої білизни. Фотосесію влаштувала на пляжі. Українська модель Міла Кузнєцова, яка торік отримала титул "Найбільші жіночі натуральні груди", взяла участь у ковбойському фотосеті. Вона одягнула клітчасту сорочку, ковбойський капелюх, колготки в сітку та чорні черевики. Австрійська модель і колишня міс Відень Катаріна Мазепа з'явилася в сексуальному образі кішки. Вона обрала пікантний комплект спідньої білизни чорного кольору. Образ доповнила чорними туфлями на підборах, котячими вухами та хвостом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгарніша жінка світу без бюстгальтера блиснула на подіумі

Gazeta.ua зібрала найспокусливіші фото, які публікували зіркові красуні цього тижня.

Німецька модель Лорена Рей постала в білому боді без спідньої білизни
Фото: instagram.com/lorena
Українська модель Міла Кузнєцова, яка торік отримала титул "Найбільші жіночі натуральні груди", взяла участь у ковбойському фотосеті
Австрійська модель і колишня міс Відень Катаріна Мазепа з'явилася в сексуальному образі дівчини-кішки
Американська серфінгистка, модель і багатодітна мати Джала Сью тішить фанів пікантними світлинами
Американська модель Даніеллі Аяла, яка працює в стилі ню, порадувала шанувальників еротичною світлиною

Знаменитості приголомшують фанів спокусливими кадрами. Для пікантних фотосесій обирають вражаючі образи. Сміливими знімками діляться в Instagram. Американська стриптизерка Ніколь Мітчел, яка раніше була пасторкою-євангелісткою, вразила позуванням топлес. Жінка позувала лише в рожевих трусах, а груди ледь прикрила наклейками. Українська діджейка Анастасія Кумейко звабливо розсунула ноги.

Зараз ви читаєте новину «Австрійка в образі кішки та ковбойський фотосет від володарки найбільших грудей. Чим вражають зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі