середа, 11 квітня 2018 13:10

Ассія Ахат у стильному образі виконала свою версію хітів Білик та Вакарчука
5

Ассія Ахат
Фото: Прес-служба

Скрипалька і співачка Ассія Ахат записала свою версію українських хітів. Пісні "Без бою" Святослава Вакарчука, "Танець пінгвіна" Кузьми Скрябіна, "Так просто" Ірини Білик, "Доле моя" Наталії Могилевської, "Весна" Олега Скрипки та "Wild dances" Руслани (остання привезла до Києва Євробачення в 2005 році) зазвучали в скрипкової обробці. Вперше ця музична колаборація була презентована в рамках концерту "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". Ахат на сцені Палацу "Україна" зіграла попурі з великим оркестром, виконуючи соло на скрипці.

Сама ж Ассія зізналася, що на втілення цієї божевільної ідеї у неї було зовсім мало часу.

"Це попурі я записала з одного дубля, за годину. У аранжувальника, який займався зведенням в студії, були лічені дні. Я просила ще кілька дублів, але мене запевнили, що все добре. Звичайно, я потім все одно знайшла нюанси, які можна було виправити. Але прозвучало все відмінно! Ці композиції дуже мелодійні, їх легко виконувати на скрипці. Я прикрасила попурі віртуозними пасажами, щоб привнести в кожну мелодію своє музичне бачення ", - говорить скрипалька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ассія Ахат в яскравих образах зіграла концерт в Києві

Саме Ахат наполягла на тому, щоб в фінальну версію попурі все-таки увійшла пісня Кузьми Скрябіна "Танець пінгвіна".

"Спочатку від каналу мені прийшов список з піснею Кузьми, потім її викинули. Але я до останнього боролася за те, щоб цю композицію залишили. Пояснила, що це легенда, мелодія всім відома, на неї люди будуть реагувати. І канал мене підтримав", - розповідає артистка.

Для цього виступу Ахат вибрала сміливий чорний комбінезон з паєтками від бренду GREATLOOK. Доповнила образ біла сукня з ламінованої тканини, прикрашена графічною квіткою.

"Можна сказати, що Ассія сама була автором цього образу, а ми лише допомогли втілити в життя її ідею", - сказала дизайнер Катерина Кулешова.

У березні Ассія Ахат проїхала шість міст України: Одесу, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Львів, а фінальний концерт пройшов в Києві в Палаці "Україна". Ахат презентувала альбом, який подавався на премію "Греммі" у восьми номінаціях. На сцені було більше сотні музикантів, балет Freedom в повному складі, тонни апаратури і незвичайні візуальні рішення, які спеціально для шоу розробляв режисер Віктор Скуратівський.

Зараз ви читаєте новину «Ассія Ахат у стильному образі виконала свою версію хітів Білик та Вакарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі