понеділок, 08 серпня 2016 15:35

Арсен Мірзоян вперше презентував акустичну програму
8

Фото: Анна Мурзіна

Український музикант Арсен Мірзоян спеціально до 10-го ювілейного фестивалю "Бандерштат" у Луцьку підготував акустичну програму. Подивитись нічний виступ артиста прийшло кілька тисяч глядачів.

"Паперовий сніг", "Можеш як", "Вінні-Пух", "Капронові банти" та інші хіти Арсена Мірзояна прозвучали у новій інтерпретації. Задля виступу на акустичній сцені фестивалю музиканти освоїли такі нові інструменти, як кахон, вібраслеп, агого-белл, чаймс, вуд-блок.

"Нічна сцена Бандерштату була неймовірною, - коментує Арсен Мірзоян. - Спеціальна акустична програма, аранжування, які ми підготували саме до цієї події, вкотре довели: рок – це чесна музика і аж ніяк не нога на педалі "дісторшн". Чесно скажу: було кайфово. Тиха сцена має бути відкриттям формату якісної роботи в акустиці. Всі ми з вами цінуємо експресію Курта Кобейна, а між тим із задоволенням слухаємо Nirvana UNPLUGGET. І дякую "Бандерштату" за позицію здорового способу перебування на території фесту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко: Я не зовсім задоволена своїми формами

Серед глядачів виступу Мірзояна був його друг та колега Сашко Положинський. Він прийшов не лише послухати акустику, а й привітати з Днем народження гітариста Олександра Лозовського. Положинський подарував імениннику торт з фігурою педалборда.

Зараз ви читаєте новину «Арсен Мірзоян вперше презентував акустичну програму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі