неділя, 24 травня 2015 23:06

Ярмак розповів про зустріч з Джаредом Лето

Автор: vk.com
 

Репер Ярмак зустрів на зйомках кліпу актора, Володаря Оскара Джареда Лето, про те, як це було він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми знімали кліп він просто лазив по мосту, він руфер. Виліз на міст, ми з хлопцями знімали з Ультрас, вони йому файєр дали і він кинув в ріку, це їх засмутило. Вони хоча і босякуваті, але виховані і там були хлопці, які б не дали його побити. Дійсно, нашу рідну ріку, найулюбленішу забруднює Джеред Лето, для них Джаред Лето, як слово риба, ковбаса, ми просто бачили Джареда Лето і все, а всі написали "Джаред Лето знявся у Ярамака", я навіть його не пізнав, я знаю хто такий Джаред Лето, дивився фільми з ним, але не відчуваю ідеологічного кохання до цієї людини, скоріше байдужість", - говорить Ярмак.

Репер зазначив що у відео його кадрів з голлівудською зіркою немає, і зазначає "у нас там інша тема в пісні він туди не вписується".

Нагадаємо, репер Ярмак вирішив зайнятися модою.

"Зараз займаємося колекцією одягу серйозно, це буде крутий спортивний одяг, незвичний, але зараз такий час - тільки почали і тут долар піднявся. Хто випливає у тяжкі часи, то коли у них наступають легші часи, тому набагато простіше. У нас поки все важко йде. Ми думали у березні зробимо презентацію, у нас все було готове, замовили матеріали,але фабрика сказала, що їм треба шити одяг на АТО", - говорить репер Ярмак.

Зараз ви читаєте новину «Ярмак розповів про зустріч з Джаредом Лето». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі