пʼятниця, 09 липня 2010 09:16

Анжеліна Джолі та Бред Пітт - матуся і татусь в піжамах (ФОТО)

 

Анжеліна Джолі прикрасила собою обкладинку свіжого номеру журналу Parade і розповіла йому про себе і свою сім"ю. Енжі запевняє, що в звичайному житті вони з Бредом Піттом не такі гламурні, як на червоній доріжці.

"Ми дуже домашні - такі собі матуся і татусь в піжамах", - пояснює актриса.

Джолі у котрий раз повідомила, що вони з Бредом чітко стежать за тим, щоб їхні робочі графіки не сильно віддаляли їх від сім"ї.

"Ми не розстаємося більше, ніж на три дні - ніколи. Бред забирає дітей зі школи і їздить з ними за мною на зйомки. Я завжди вдома на вечерю або на сніданок. Ми майже весь час разом", - підкреслила вона.

За словами актриси, бути разом їм страшенно подобається.

"Діти, зрозуміло, міцно прив"язали нас один до одного, але ж не тільки в цьому справа. Потрібно, щоб твоя половина тобі по-справжньому подобалася, подобалося проводити з нею час. Ми насолоджуємося товариством один одного і завжди знаходимо для себе особливий час. Ми залишаємося на зв"язку один з одним, постійно розмовляємо - це важливо. Якщо ми з Бредом щасливі, то і наші діти щасливі - у них щасливі батьки, і це краще, що ми можемо їм дати. Бред знає мене, як я сама, кожну частину мене. Він мене любить. Діти мене люблять. Вони знають всі мої дивацтва та приймають їх. От так я і відчуваю себе повноцінною", - зізналася Джолі.

Актриса зазначила, що їй дуже сумно за тих, хто не відчував любові.

"Любов розвиває. Бред завжди жартував наді мною і цими розмовами про любов. Любов? Таке смішне слово. Бред би підібрав до нього поетичну фразу, а я в цьому нічого не розумію. Але я знаю, що це - хотіти найкращого для тих, кого любиш, ставити їхні інтереси вище за своїх, завжди. Ось що робить любов. Це те, заради чого ти живеш", - вважає вона.

Що стосується кар"єри, то Енжі зізналася: "У мене був період, коли мої персонажі були набагато веселіші за мене саму. Це пояснює, чому я перестала робити татуювання або здійснювати щось екстремальне в житті".

Але тепер цей період пройшов, і актриса не відчуває себе такою вразливою і замкнутою у власному тілі.

"Я випустила себе з клітки роки тому і хочу, щоб у моїх дітей була така ж свобода. Та й у інших людей теж", - підкреслила Джолі.

StarsLife

Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі та Бред Пітт - матуся і татусь в піжамах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі