середа, 09 грудня 2015 10:52

Антоніо Бандерас та Мелані Гріффіт офіційно розлучились

Автор: Reuters
 

Актори Антоніо Бандерас і Мелані Гріффіт, які подали на розлучення ще в червні 2014 року, нарешті підписали останні документи про розділ майна. Тепер вони офіційно вільні.

Мелані і Антоніо розділили прибутки за всі спільні проекти в кіно, включаючи другу частину "Шрека", "Кота в чоботях", фільм "Мачете вбиває" та інші.

Гріффіт отримала будинок в Аспені, яке було колишнім любовним гніздечком подружжя. А особняк в Лос-Анджелесі пара продала, розділивши прибуток. Мелані також відійшла картина Пікассо "Художник і його натурниця", а Бандерасу - малюнок олівцем того ж майстра разом з олівцевим начерком художника Дієго Рівери. Антоніо також погодився платити Мелані по 65000 доларів в місяць в якості фінансової підтримки.

Нагадаємо, Гріффіт і Бандерас подали на розлучення влітку 2014 після 18 років шлюбу, чим немало засмутили своїх шанувальників. Красива пара розпалася через "непримиренних протиріч".

Для Гріффіт цей шлюб був четвертим за рахунком, а для Бандераса - другим. Актори разом виховали дочку Стеллу, якій вже 19 років. У Мелані та її колишнього чоловіка Дона Джонсона є дочка Дакота.

Зараз ви читаєте новину «Антоніо Бандерас та Мелані Гріффіт офіційно розлучились». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі