середа, 11 квітня 2018 11:49

Анна Завальська знялась топлес у чуттєвій фотосесії
6

Анна Завальська
Фото: Instagram
Анна Завальська
Анна Завальська
Анна Завальська
Анна Завальська

Співачка Анна Завальська знялась топлес у чуттєвій фотосесії для українського видання. Відвертими знімками артистка поділилась на своїй сторінці в Instagram.

Сьогодні колишня учасниця дуету "Алібі" переважно займається столичним театром "Мізантроп, а не співом.

"Шоу-бізнес для мене в певний момент виявився занадто тісним, примітивним, передбачуваним і безглуздим. Я не відчуваю там щирості і свободи особисто для себе. Тому сучасний театр, який майстерно ламає шаблони і стереотипи, мене надихає безкомпромісністю по відношенню до творчості, своєю правдою і дає мені стимул шукати себе за межами звичного без будь-якої страховки і авансів", - розповіла Анна інтернет-виданню Tochka.net.

Автор: Instagram
  Анна Завальська
Анна Завальська

Сьогодні Завальська одружена з композитором і музикантом Дмитром Саратським. У 2016-му у них народився син. Артистка зізналась, що материнство стало для неї складним викликом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Король в трусах, а почет - топлес: відбулась прем'єра вистави "Король Убю"

"Тепер я напевно знаю, що батьківство - це стокгольмський синдром в чистому вигляді, але вже зараз я отримую справжнє задоволення бути заручником власної дитини", - додала співачка.

Українська співачка Джамала поділилася із шанувальниками відеозаписом, де у 14 років співає та танцює на сцені.

Зараз ви читаєте новину «Анна Завальська знялась топлес у чуттєвій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі