четвер, 07 червня 2012 13:09

Анна Семенович буде фотографувати своє весілля сама

Анна Семенович буде фотографувати своє весілля сама
Співачка спростувала чутки про своє весілля і вагітність Фото: ИТАР-ТАСС

Відома виконавиця, актриса і спортсменка Анна Семенович спростувала чутки не тільки про нібито заплановане весілля, але і про вагітність. Більш того, артистка заявила, що найближчим часом не планує дітей.

Володарка найшикарніших форм російського шоу-бізнесу Анна Семенович дала коротке, але дуже відверте інтерв'ю. Артистка зізналася, що всі новини про її вагітність і весілля не більш ніж чергові чутки, які їй уже неабияк набридли. Семенович вирішила покласти їм кінець, заявивши, що, так, у неї є коханий чоловік, але вона не вагітна і заміж не збирається.

"Відразу скажу: весілля я не планую. Але можу сказати точно: якщо воно буде, то я не скажу ні дату, ні місце. Саме весілля, яке я собі малюю, буде далеко, на ньому буде два, ну, може, чотири людини", - розповіла виконавиця. Анна Семенович розповіла, що навіть фотографувати буде сама. "Буду знімати або я або моя близька подруга. І в цей день не буде журналістів і я буду спокійно насолоджуватися цим днем і своїм чоловіком", - зізналася артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коханцем Анни Семенович виявився російський пародист - ЗМІ

Також Семенович не рветься до народження дітей. Вона повідомила: "Діти - це чудово, я хочу дітей, тільки не в цей момент часу. Мені дуже подобається все, що відбувається у мене в житті, - я хочу ще попрацювати". Більше жодних подробиць світські хронікери не змогли витягнути з артистки.

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович буде фотографувати своє весілля сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі