вівторок, 23 липня 2024 04:05

Анна Неплях у леопардовому бікіні показала, як засмагає на французькому курорті
10

Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі
Фото: instagram.com/neplyah
Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі
Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі
Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі
Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі

Міс "Всесвіт Україна-2021" Анна Неплях влаштувала відверту фотосесію на французькому пляжі.

На кадрах, опублікованих в Instagram, модель позувала в леопардовому бікіні та жовтому костюмі.

Образ доповнила босоніжками на масивній платформі, капелюхом, вишуканими прикрасами та сонцезахисними окулярами.

"Кожного року ми з батьками їздили на море. Скільки себе памʼятаю з дитинства, стільки морів не порахувати за моє життя. Ці збори перед подорожжю, коли ти набираєш речей на всі випадки життя, а потім половину не ношеного розкладаєш з сумки назад після подорожі. Ми подорожували на машині, тому мама умудрилася скласти все з собою, від ножів, парасольок, гумових матраців, купи аптечки, щось ще й з їжі, до теплих речей, бо всяке може бути…", - почала свою історію Анна.

Додала, що найбільше пам'ятає день до зборів.

"І як ми саме о третій ночі виїжджали з Дніпра до Азовського моря - тато за кермом, мама поруч, а ми, дівчатами на задньому в лежачому положенні. Саме завдяки цьому я можу спати будь-де при будь-яких обставин… Але тоді ми не спали - жага вже зранку подихати морем, відчути літо наповну і просто не вилазити з моря до посиніння, ні, до почорніння губ, полонила більше, ніж необхідність у сні", - продовжила блогерка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Денисенко в бікіні влаштувала емоційну фотосесію на тлі моря

За словами Неплях, в дорозі вони зустрічали схід сонця, слухали татовий шансон і снідали маминими биточками з огірком і помідором. А вже о сьомій ранку були на місці, і ще навіть не заселившись в номер, йшли мочити ноги у морі.

"Тепер кожного літа у мене пряма необхідність відвозитись на море - неважливо де, - важливо з ким. І все по тому ж сценарію - на пляжику їсти креветки, кавунчик, шпилитися у карти і так з самого ранку до вечора. Піти смачно в кафешці пообідати… а після обіду ще плавитися до останнього. А після зробити швидкий шопінг чогось дивного, але прикольного, як цей мій костюм і заїсти морозивом", - поділилась жінка.

Раніше Неплях влаштувала ніжну фотосесію у Франції. Модель позувала в довгій сукні білого кольору з дуже глибоким декольте. Образ доповнила золотими сережками й кулоном. Анна розпустила волосся і зробила нюдовий макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Анна Неплях у леопардовому бікіні показала, як засмагає на французькому курорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі