вівторок, 26 лютого 2013 17:22

Ані Лорак вдруге вийшла заміж за свого чоловіка
5

Фото: Фото з Instagram Мурата Налчаджиоглу
Подружжя відпочило на Балі
Подружжя відпочило на Балі
Подружжя відпочило на Балі
Подружжя відпочило на Балі

Під час відпочинку на Балі Ані Лорак зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу повторно зв'язали себе узами шлюбу. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Турецький бізнесмен виклав в одній із соціальних мереж фотографію з обручками ювелірної компанії Boucheron і написав, що вони знову одружилися.

"Це такий новорічний подарунок, який до речі мені дуже сподобався. Тому що я розплакалась. Одягла обручку йому, він — мені. І для нас відбулася знову церемонія", - поділилась розчулена Ані Лорак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ані Лорак влаштувала собі півторамісячну відпустку

Між тим, Мурат попри те, що на радянських святах не дуже знається, звик дарувати дружині квіти на 8 Березня.

"Він уже звик, що квіти — це найкращий подарунок. І саме на 8 Березня я чекаю від нього якщо не мільйон, то півмільйона квітів. Я дуже люблю квіти, незважаючи на те, що мені їх постійно дарують на концертах. Але я так люблю, коли вдома є живі квіти. І я думаю, що всім жінкам саме на 8 Березня хочеться отримати живі квіти, особливо ці маленькі підсніжники", - наголосила Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак вдруге вийшла заміж за свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі