середа, 20 квітня 2016 10:55

Анфіса Чехова заперечила відфотошоплений пупок

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова поділилась знімком у купальнику. На фото зірка позує у примірочній, але на знімку не видно її пупка. Анфіса одразу внесла ясність у ситуацію.

"На вулиці, звичайно, не травень місяць, але я вже щосили готуюся до травневого відпочинку. Жахливо від холодів втомилася! Як вам купальничек? Знайшла шикарну фірму для апетитних форм прямо все ідеально сідає! Але цей купальник якось не тільки сіл, а й в душу запав. P.S. Для тих, хто дивиться під мікроскопом, повідомляю, пупок у мене є, і фотошопом його при всьому бажанні не замажеш, але у купальника завищена талія, і пупок виявився закритий. Це не бікіні, мої підозрілі))) Так що розслабтеся і обговоріть що-небудь цікавіше, он там на лівій нозі синець проглядає з під фото-шопа, можливо мене б'є чоловік?", - підписала знімок Чехова.

Але прихильники все одно не повірили зірці і написали, що вона таки відфотошпила світлину.

"Я звичайно до Анфісі добре ставлюся ... Але тут видно ж .. Пупок не під трусами ... Він що, на лобку ?! Пупок у нас на лінії талії .... І явно тут замазаний фотошопом ... навіщо ... Ну накосячили, видалити її і розмов не буде .... Але смішно", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, телеведуча пишається своєю вродою і при нагоді радує прихильників фото без макіяжу.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова заперечила відфотошоплений пупок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі