четвер, 31 травня 2012 17:35

Анфіса Чехова в Москві народила сина

Анфіса Чехова в Москві народила сина
Хлопчик у телеведучої вийшов богатирем Фото: achekhova.ru

Відома телеведуча Анфіса Чехова вперше стала матір'ю. Зірка російського шоу-бізнесу народила сина.

Радісна подія сталась в четвер вранці. Як повідомляється, Анфіса Чехова народжувала не в Грузії, як планувала, а в Москві. На світ з'явився син зростом 51 см і вагою 4100 гр. Батьком новонародженого малюка є цивільний чоловік Чехової, актор Гурам Баблішвілі.

"Все пройшло добре. Без втрати крові! Анфіса з нашим красенем зараз сплять, нехай відпочинуть. Ми шалено щасливі і ні про що, крім синочка, навіть не думаємо", - заявив батько новонародженого Гурам Баблішвілі.

Нагадаємо, чутки, що популярна телеведуча Анфіса Чехова знаходиться в цікавому стані, з'явилися ще в кінці лютого. Однак сама Чехова всі здогадки світських хронікерів палко заперечувала. Але коли зростаючий живіт було вже неможливо приховувати, Анфіса зізналася, що дійсно вагітна. Щоправда, тоді вона стала замовчувати про батька дитини. Але і це мовчання тривало недовго. Чехова дала велике інтерв'ю, в якому не тільки розповіла, але й показала батька її первістка.

Як з'ясувалося, обранцем Анфіси Чехової став актор Гурам Баблішвілі. Закохані разом вже майже два роки, а після народження дитини хочуть одружитися. Анфіса не приховувала, що чекає на хлопчика. В планах майбутніх батьків розширення житла або навіть переїзд з центру Москви в місце, що знаходиться ближче до природи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Анфіси Чехової кинув свою першу дитину

Однак не все так райдужно. Днями з'явилася інформація, що нібито у Гурама є позашлюбний син. Скандальну історію розповіла якась подруга кинутої цивільної дружини Баблішвілі. Нібито актор залишив її і нещодавно народженого сина заради красивого життя. Тоді він тільки познайомився з Анфісою Чеховою. Наводяться навіть подробиці, що кинутого сина звуть Нікіта, а от щоб перевірити інформацію у самого Гурама Баблішвілі, кореспонденти йому подзвонили, проте телефон був відключений.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова в Москві народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі