четвер, 18 жовтня 2012 12:43

Андрій Кравчук мріє зіграти покидька

Андрій Кравчук мріє зіграти покидька
Співаку не сподобався "Людина-павук" Фото: screenmedia.com.ua

Співак Андрій Кравчук хотів би зіграти роль покидька у фільмі. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Влітку я знімався у фільмі Олександра Шапіро "Апартаменти". Хоч це не той фільм... Одним словом не хочу коментувати його. Я ще чекаю на свою роль. В "Апартаментах" зіграв одного божевільного, який 10 років лежав в лікарні, а потім рік жив в машині. Довго і нудно перевтілювався в роль. Деякі речі досить довго репетирував. Мій герой такий трохи хворий, який постійно щось співає собі під ніс, всякий брєд, щоб не робив. А насправді я хотів зіграти якось покидька. Хочеться зробити щось таке кардинально протилежне. Але це не означає, що я всім божусь, що я ідеальний і хороший. Але не покидьок це точно", - зазначив новоспечений актор.

Одними із улюблених фільмів Кравчука є кіно Федеріко Фелліні "8 з половиною".

"Це чорно-білий фільм про шоу-бізнес. Можна знайти хороші асоціації. Люблю ще Мікеланджело Антоніоні "Фотозбільшення". Актуально всім, хто знімає кліпи", - зазначив Андрій.

Інколи співак буває на перегляді комерційного кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ель Кравчук записав альбом із піснями Вертинського

"Останній раз дивився "Людина-павук". Не сподобалось зовсім, скучно. Із комерційних фільмів мені більше подобаються "Зіркові війни". Щодо серіалів, то колись шматками дивився "Секс у великому місті". Якщо чесно, то цей серіал мені не дуже подобається. Більше подобається "Секс і Каліфорнія". Колись ще полюбляв дивитись культ "Друзі", - відмітив Андрій Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Кравчук мріє зіграти покидька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі