вівторок, 08 квітня 2014 17:03

Андрій Данилко купив ляльку за сто тисяч на аукціоні Ірини Білик
10

Фото: надані Владом Громовим

Співачка Ірина Білик відсвяткувала день народження у столичному ресторані "Дежавю" 6 квітня. Після виконання пісень з нового альбому провела аукціон. Розіграли чотири лоти.

"Спочатку розіграли фотоколаж з різних фото Ірини. Купили за три тисячі гривень. Парфуми "IraBi" з солодким ароматом — за п'ять тисяч. Годину часу з Іриною купив Павло Зібров. Віддав 50 тисяч гривень. Вона сама визначить, в якому форматі буде зустріч. Але цілком ймовірно, що влаштуємо прогулянку містом або поїздку за кордон" - розповів піар-директор Влад Громов.

Четвертий лот на аукціоні розіграли найдорожче — ексклюзивну ляльку, розміром Барбі. Вона копія співачки. Її створив Денис Піллшиков за два місяці. Андрій Данилко купив її за 100 тисяч гривень. У маленької Білик не тільки рухаються руки і ноги, а дінші частини тіла.

"Ця лялька для дорослих" — зауважила Білик.

Усі запрошені купували квитки на день народження Ірини Білик за тисячу гривень. Гроші витратять на лікування шанувальниці Юлії. Гостей попросили аби не приносили подарунків. Втім, вони щедро обдарували іменинницю.

"Вручили багато ювелірних прикрас. Прихильниця з Німеччини знала, що Іра любить каблучки. Привезла золоту, всипану діамантами. Вона у формі "вісімки", як знак безкінечності. Тетяна Рамус вручила картину з власної колекції. На ній зображений циферблат, замість годинникових стрілок — чоловік з жінкою. 5 років тому Іра сама малювала цю картину. І Тетяна знала, наскільки вона цінна для Іри, — додає Громов. Дарували ексклюзивний скляний посуд, парфуми. Квітів принесли стільки, що ледь вмістили у чотири машини".

До свого дня народження співачка готувалася місяць. Меню для запрошених змінювали тричі. Планували стіл з екзотичними стравами. Та від шику відмовилися.

"Але столи просто ломились. Були в меню і варенички, і олів'є, і оселедець. Вечірка вийшла крутою"- підсумував піар-директор.

Нагадаємо, Ірина Білик на свій день народження презентувала свій новий альбом та власні парфуми "IraBi". Для неї їх створив парфумер Євгеній Лазарчук. Їх співачка продаватиме на концертах за тисячу гривень.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко купив ляльку за сто тисяч на аукціоні Ірини Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі